Kultúra

Közösség és éjszakai strandolás: hetente várja a diákokat a szekszárdi fürdő

Diák közösségi tér címen minden kedden és csütörtökön kedvező áron várja a fiatalokat a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő az esti órákra.

Hiánypótló programot kínál a szekszárdi strand a nyár fennmaradó részére azon fiataloknak, akik rendelkeznek diákigazolvánnyal. A fürdő egészen éjfélig biztosítja szolgáltatásainak egy részét az ötszáz forintos belépőért cserébe.

A fürdő hirdetménye / Forrás: Facebook

A hetente két alkalommal: kedden és csütörtökön megrendezésre kerülő esemény este nyolckor veszi kezdetét, a jegyvásárlásra pedig 7 és 8 óra között van lehetőség. A belépést követően a diákok éjfélig

az élmény-, valamint a melegvizes medencét használhatják, de este 10-ig a csúszdák is üzemelnek.

A programmal a fürdővezetés célja, hogy az iskola nyári szünideje alatt is találkozási lehetőséget teremtsen a helyi fiataloknak, akik mindezt aktív körülmények között használhatják ki.

A szekszárdi strand irányításáért is felelős Szekszárdi Sportközpont Nkft. igazgatóját egyébként heves kritikák érték többek között azért, mert éjszaka lefilmezték, ahogy kollégáival bennmaradtak a strandon zárás után. Hamar kiderült viszont, hogy a szokás még az előző vezetés idején alakult ki. A mostani éjszakai fürdőzést azonban már nem övezik ilyen kételyek.

One thought on “Közösség és éjszakai strandolás: hetente várja a diákokat a szekszárdi fürdő
  1. Nevetséges, sőt, inkább felháborítónak tartom!!! Ha valaki napközben szeretne felfrissülni, egy csomó pénzt ki kell fizetni, még akkor is, ha 5 után megy (arra a nem egész 3 órára) de este 1 diák 500 Ft-ból (4 óra hosszát) vígan csobbanhat….. 🤬🤬🤬
    Félreértés ne essék, nem sajnálom tőlük, csak arányaiban igazságtalannak tartom!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük